0 Läs mer >>
Idag har vi haft en riktigt härlig dag i skogen. Uppe relativt tidigt för att hämta Fredrik & Agneta i Sickla och köra ut till Tyresta. Väl där promenerade vi till Årsjön och grillade. Vi fick sällskap av lite olika vandrare där vid brasan. Även min arbetskomrat Lasse kikade förbi på sin löptur. Världen blir lite mindre när Instagram finns. Vi grillade oxfilé och  potatisknyten med chilibea, löjligt gott. Till efterrätt blev det, helt oplanerat, grillad banan med choklad. En riktigt härlig tur. Nu blir det en Bondmartiné och sen trerättersmiddag med bland annat älgstek och citronmarängpaj, men ej i kombination.

Gott nytt år!

Nyårsafton i skogen

0 Läs mer >>


Röd mössa

0 Läs mer >>
Agneta och jag har varit oerhört aktiva denna lördag. Fem sorters kakor blev bakade idag och när vi serverade afternoon-kaffet idag var det åtta sorter på fatet. Chokladbiskvi, laktritskola med choklad, hasselnöts baci, ischoklad och saffrans cupcakes. På fatet fanns även saffransbullar, lingongrottor och chokladbollar. Gottgott! 


Julbak på Alphyddan

0 Läs mer >>
Två mössor och en dregglis blev det ikväll. Leverans imorgon. 

Sykväll

0 Läs mer >>
Jag hittade ett mönster till en halsduk som jag gillade men är inte i behöv av en, så applicerade mönstret på ett par fingerlösa vantar att ha på jobbet istället. 
Mönstret hittade jag här: http://www.virknalenochmajskroken.blogspot.se/2013/11/virkad-halsduk-monster.html?m=1

Fingerlösa vantar